Chat erotik shqip Woman amateur webcam canl

Posted by / 30-Mar-2017 14:00

Një ditë në oborrin e shtëpis duke biseduar me kunatin i cili në atë kohë jetonte në një shtëpi me ne, fillova të fantazoja për të dhe sa herë e shihja lagesha bohesha ujë në mes të këmbëve.Shpesh herë kur isha vetem në shtëpi masturboja duke futur gishtat në vaginin time, dhe imagjinoja se po boja seks me të dhe shpërtheja në orgasm të madh.Disa muaj më vonë ndodhi një konflikt financiar në mesin e vllëzërve dhe ata u ndan njëri me tjetrin dhe ai kaloj në një shtëpi tjëter që ishtë pronë e familjes. Edhepse kaloj një kohë e gjatë deri sa burri im dhe ai u pajtuan njëri me tjetrin unë përseri nuk mund ta harroja atë dhë nuk mund ta harroja ftyrën e tij.Kishte pasur poashtu shpesh herë raste kur edhe ëndërroja se po boja seks me të. Dhe kaluam një kohë shumë të mirë së bashku por ai nuk ishtë aty ishte në një udhëtim dikund.

Kisha shum muaj pa ber sex se nuk gjeja nje person te hajrit.Një ditë derisa po kalonte ai nga dhoma aty me degjoj duke bërtitur dhe hyri brenda e më pyeti cka kishte ndodhur dhe për fatin tim isha mbuluar me një batanije dhe i thashë se kisha parë një ëndërr të keqe.Ai dul nga dhoma duke me injoruar komplet dhe iku shkoj.Historia ime është e quditshme pak sepse kjo kultur ketu nuk e kupton dhe nuk mund ta pranoj këtë llojë realiteti.Unë jam martuar qe 5 vite dhe në shtëpin ku jam e martuar jetonin dy vllezer se bashku dhe mbasi jam martuar kan kaluar nje kohe ne martes kur seksi ishte super me burrin tim, dhe kalonim për mrekulli mbas një viti martese, gjërat fillojn të ndryshojn në mes meje dhe burrit tim, Ai shkonte dhe punonte dhe nganjeher me muaj të tërë nuk bënim seks.

Chat erotik shqip-46Chat erotik shqip-90Chat erotik shqip-6

Unë kisha pretendime, se kisha qenë student i mirë dhe prisja një specializim të mirë në kirurgji